Valborgshelg
I fredags bar det av till skärgården. Åka båt, sitta på bryggan, grilla, dricka vin till sent. Härligt. Och Simon hade fyllt år så jag bakade honom en tårta, med personlig touch vill jag tillägga.
Valborgsmiddagen detta år intogs på Caina på Hotell Nobis. Valde buffelmozzarellan till förrätt, denna följdes av en biff (dekorerad med små märgbitar, dessa lämnade jag dock därhän) och sedan lyxade jag och Limpan till det och beställde ost. Middagen avslutade jag med en ljuvlig päronterrine med päronsorbet. (Nog den godaste päronsorbén ever faktiskt.) Mycket trevligt och gott, ingen idé att knussla på denna årliga tillställning, tänkte jag. Lite minus för den något ofärdiga friterade potatisen, kan väl tilläggas men annars fanns inte så mycket att klaga på. Goda drinkar visste de hur man gjorde, där får de plus.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida